Item Stand | Condition

Beskrivelser af Item Stand ➜

⎰A⎱➜ Helt Nyt

Et Helt Nyt Item er aldrig blevet taget i brug og derfor betragtes den som Helt Ny. Dette Item kan stadig være folieret i Originalt Emballage eller have brudt original Emballage, dog er de ingen tegn eller indiktioner på slid eller brug af Item'et.

Find alt med ⎰A⎱

⎰B⎱➜ Næste som Ny

Et Næsten Helt Nyt Item defineres som et Item, som er lige på grænsen til at være Helt Nyt. Dette Item kan være benyttet op til en håndfuld gange ned til blot et enkelt tilfælde, dog er dette Item så godt som nyt og har nærmest ingen tydelige tegn på slid.

Find alt med ⎰B⎱

⎰C⎱➜ Excellent

Excellent består i den fremragende stand, som dette Item stadig bærer i sig. Et Excellent Item kan være benyttet ved flere lejligheder, dog kan det være svært at tyde, da dette Item stadig fremstår i særdeles god stand og er blevet vedligeholdt med omhu. Tegn på slid og ridser kan forekomme, dog kan det i visse tilfælde være irrelevant for helheden. Dette Item har ingen defekter, medmindre andet beskrevet.

Find alt med ⎰C⎱

⎰D⎱➜ Brugt, men velholdt

Et Brugt, men velholdt Item vil i sin enkelthed være et Item, som er blevet benyttet i flere tilfælde og derfor vil udvise tegn på slidtage. Dette Item kan have været vasket, men i helheden fremstå det stadig i pæn stand. Dette Item er benyttet og kan forekomme med mindre ridser og buler, hvilket er naturligt ved brug. Billede materiale samt beskrivelse vil indikere tydeligt ridser og/eller buler for det enkelte Item.

Find alt med ⎰D⎱

⎰E⎱➜ Brugt med anmærkninger

Et Brugt med anmærkninger Item, som har haft et helt liv bag sig finder en ny ejer, som udsøger Items med potentiale. Dette Item er blevet benyttet hyppigt og kan i den forlængelse have større og tydeligere ridser og/eller buler, hvor eventuelt defekte dele kan forekomme. Funktionalitet kan stadig være vedligeholdt. Billede Materiale samt beskrivelse vil indikere tydeligt ridser og/eller buler for det enkelte item.

Find alt med ⎰E⎱

FAQ

Share details about your shipping policies, item returns, or customer service.

Share details about your shipping policies, item returns, or customer service.