På delsoux.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til info@delsoux.dk

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillings dagen. Priserne ændres løbende. Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillings dagen, såfremt DelsouX accepterer ordren. Alle priser er vist inkl. moms, dog er visse produkter omfattet af brugtmoms ordningen.

Præsentation af varer sammen med en pris på DelsouX.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra DelsouX.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til DelsouX.dk om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og DelsouX.dk er først indgået, når DelsouX.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) så det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra DelsouX.dk

Anyday betalingsmuligheden er tilgængelig for køb på 300,- DKK eller mere. Når du vælger at betale med Anyday, trækker vi den første betaling, når din vare afsendes. Efterfølgende vil du betale en månedlig ydelse den sidste hverdag i hver måned. Antallet af månedlige ydelser starter fra fire måneder og kan variere afhængigt af din valgte betalingsplan. Størrelsen på hver ydelse bestemmes af din ordres samlede beløb, din valgte flexydelse og den specifikke betalingsplan, du har valgt. Husk, at hvis du betaler alle rater til tiden, påløber der ingen renter eller gebyrer. Skulle du returnere dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk blive annulleret. Yderligere detaljer og vilkår for brug af Anyday kan findes her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadige på grund af hændelige forhold, til køber.

Ved køb af varer gælder følgende: Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

Hos DelsouX yder vi fuldt fortrydelsesret på 14 dage fra den dag, hvor du har fået din ordre i hænde.

DelsouX forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

Ved bestilling af et produkt hos DelsouX, bliver varen pakket og sendt inden for 3 hverdage. Pakken bliver sendt til nærmeste pakkeshop med Shipmondo. 
DelsouX tager ikke ansvaret for ordre som bliver beskadiget under forsendelsen. I tilfælde af dette skal alt henvendelse ske til selskabet som har håndteret ordre-forsendelsen. DelsouX vil gerne være behjælpelige i sådanne processer.

Tilbage forsendelse til DelsouX:
Ved fortrydelses af køb hæfter forbrugeren, selv for porto til DelsouX. Pakken ses i samme stand som modtaget til: Skovgaardsvej 10 – 3200, Helsinge Att::
DelsouX

Alternativt, så kan forsendelsen købes på shipmondo’s hjemmeside ved at følge dette unikke link:
Return to DelsouX
Ved at følge ovenstående link, så sikres det, at du har de nødvendige oplysninger om DelsouX til at tilbage levere varerne.

Ved reklamation tilbage forsendelse til DelsouX dækker forbrugeren omkostningen indtil DelsouX har modtaget og i vurderet reklamationen.

We are not Affiliated or Associated with Brands Sold. We serve as a reseller and guarantee the authenticity of our products sourced from trusted suppliers. No matter the circumstances, we take full responsibility for all orders placed through our website (DelsouX.dk).

DelsouX

CVR: 4017 2564

Skovgaardsvej 10,

3200, Helsinge
Denmark

Kontakt os

Tlf.: +45 2712 2222

Mail: info@delsoux.dk