#Added by QDX 🤘🏽 Nike Air Force 1 - DelsouX

Kurv

Et uundgåeligt ikon

Vi skal langt tilbage i arkiverne, når vi snakker Nike Air Force 1. Helt præcis skal vi 37 år tilbage, nemlig til 1982. Air Force 1 var den første basketball-sko med den banebrydende Air teknologi.

Designeren bag hedder Bruce Kilgore. Dengang, for over 30 år siden, havde han nok ikke turde håbe på denne status i fremtiden. Silhuetten er det man med ro i maven kan kalde et ikon. Tilbage i 80’erne kom den hurtigt fra banen til gaden, og fyldte meget i fashion generelt.

Ved genudgivelsen af denne legendariske silhuet, har Nike’s eksperter selvfølgelig været inde over. De seneste år har d arbejdet meget på at få silhuetten så tæt på den originale som muligt. Man har primært arbejdet på overdelen, og forsøgt at skabe den premium læder som var engang. Denne kvalitets-læder ”creaser” på en mere naturlig. Det vil sige at den ”krakelerer” (hvilket er uundgåeligt!) på en naturlig (og flot) måde som forbedre oplevelsen.

It’s really like a high-quality baseball glove that gets better as you wear it.
– Dustin Tolliver, Produktionsdirektør for Nike

Det famøse Swoosh

En anden ting som man har arbejdet meget på, er Swoosh-logoet. Vores første tanke var ”det er jo det samme som det altid har været!?”. Men nej. Dustin Tolliver og hans team har gravet dybt i arkiverne, og konstaterede hurtigt at der ikke var meget konsekvens omkring swoosh’en dengang. Helt specifikt har man valgt at tage udgangspunkt i en Air Force 1 release fra 1983, som efter Tolliver’s mening er ”den mest rigtige”.

Vidste du at der har været over 1800 forskellige Air Force 1 colorways på markedet?

Hvordan holder jeg bedst min Nike Air Force 1 ren?

Denne silhuet er det vi kan kalde en ”simpel sko”. Overdelen har ikke flere forskellige materialer, og sålen er ligeledes meget simpel.

Inden du taget din Nike Air Force 1 i brug kan vi anbefale vores Nano Protector. Dette er en imprægneringsvæske som påføres med spray. Nano-teknologien en sublim beskyttelse mod al slags snavs.

Hvis du allerede har et par Air Force 1 i din samling som måske trænger til en kærlig hånd, så kan vi anbefale vores Original Sneakers Kit. Her er alt hvad du skal bruge til rengøring af dine sko, som kan klares med tre simple steps.

Skulle du have problemer med at få dine sko HELT rene med ovenstående sæt, så kan vi anbefale vores viskelæder til de mest genstridige områder på skoen.

Ellers kan du læse meget mere om hvordan du kan rense dine sko i vores Rense Guides.

Hit enter to search or ESC to close